ПоддержатьУкраїнська

Львів без магазинів і ресторанів: Садовий запровадив нові правила

StopCor
StopCor

StopCor

Львів без магазинів і ресторанів: Садовий запровадив нові правила

16 березня у Львові тимчасово припинять роботу заклади громадського харчування і торгівлі для запобігання поширенню COVID-19. Виняток буде зроблено тільки для продуктових магазинів, аптек і автозаправок, повідомив мер міста Андрій Садовий.

"З понеділка у Львові закриваємо всі заклади торгівлі. Крім продуктових, аптек і заправок... Це рішення стосується також усіх закладів громадського харчування", - написав міський голова на своїй сторінці у Facebook в неділю ввечері, 15 березня.

Він уточнив, що міська комісія з надзвичайних ситуацій ухвалить відповідне рішення вранці в понеділок, 16 березня.

Він також підкреслив, що у Львові ще не зафіксовано жодного випадку інфікування COVID-19. Однак з симптомами ГРВІ госпіталізовано чотири людини, яких перевірили на коронавірус. Результатів аналізів ще немає.

"Сьогодні у Львові дійсно госпіталізовані четверо людей, які нещодавно перебували в країнах, де зафіксовано коронавірус... Біоматеріал відібрано та направлено на дослідження в Київ. Усі особи молодого віку, госпіталізовані з нетривалим анамнезом, тобто, вони хворіють протягом двох-трьох днів. Стан - середньої важкості, загрози життю немає", - уточнив Садовий

Другие новости