ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині студентка намагался позбутися немовляти: дівчинка померла

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині студентка намагался позбутися немовляти: дівчинка померла

Жахливий випадок трапився на Херсонщині. 17-річну студентку доставили в лікарню з кровотечею ніби після пологів. Дівчина розказала, що знаходилась на 16 тижні вагітності і зробила аборт, але огляд лікарів свідчив про те, що дівчина народила. Вони передали інформацію до Олешківського відділу поліції.

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

У гуртожиток виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду кімнати, у якій породілля мешкала сама, слідча поліції у шафі побачила зав’язаний поліетиленовий пакет. Всередині у ганчір’і лежала новонароджена дівчинка, яка ледве дихала. На місце негайно викликали карету «швидкої» і дитину госпіталізували. Але, незважаючи на всі зусилля, дитина померла.

Під час спілкування з поліцейськими вахтер гуртожитку пояснила, що не знала про вагітність студентки. Зі слів жінки, приблизно опівночі дівчина поскаржилася на біль у спині і вахтер дала їй пігулки. На світанку неповнолітня знов поскаржилася на погіршення самопочуття і їй викликали «швидку». Лікарям студентка нічого не пояснила. Коли вони зайшли до неї у кімнату і побачили кров, то дівчина сказала, що нібито зробила аборт. Після цього її госпіталізували в медзаклад.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, нині студентка нічого не пояснює, але відомо, що вона жителька Білозерського району, а в Олешках навчалася. За жахливим фактом розпочато кримінальне провадження.

Другие новости