ПоддержатьУкраїнська

У Києві відома блогерка залякувала слідчу за "позитивне" рішення у справі її чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві відома блогерка залякувала слідчу за 'позитивне' рішення у справі її чоловіка

Поліція Київщини повідомила про підозру відомій блогерці за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Передає пресслужба столичної поліції.

 Фото: instagram

Як повідомляють у поліції, під час досудового розслідування, слідча повідомила про підозру 32-річному мешканцю Києво-Святошинського району за статтею "Хуліганство" ККУ.

"Однак, коли про це дізналась дружина підозрюваного, вирішила будь-яким чином перешкодити службовій діяльності працівника поліції – навіть, погрожувала "магічними здібностями", аби добитися прийняття незаконного рішення", – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, після цього жінка почала психологічно тиснути та надсилати на особистий номер мобільного телефону текстові та голосові повідомлення із погрозами життю і здоров’ю працівника поліції, ображаючи її честь та гідність та членів її сім`ї.

Наразі 31-річній жінці повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 343 "Втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, судового експерта, працівника державної виконавчої служби, приватного виконавця" ККУ.

У своєму інстаграмі українська блогерка Альона Лоран повідомила, що отримала підозру. Також, за її словами, у неї відбувся обшук.

"Велика слідча злякалась моїх езотеричної діяльності, тому вона наклавши у штани побігла вручати мені підозру, через те, що я на неї психологічно та езотерично впливала. Побачила картинку, злякалась і прислала сюди... опергрупа, чоловік 10, щоб вилучити карти таро і знайти фотографії Макарової (слідчої – ред.) в мене", – розповіла Лоран.

Також, за її словами, поліція вилучила її робочий номер, чебрець, полин, руни, чорну сіль, череп козла, книжки з езотерики тощо, пише "Суспільне".

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Рівному боєць АТО засипав звинуваченнями Порошенка та вчепився йому в руку.

Другие новости

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

На Волыни обнаружили двух водителей, управлявших транспортом с поддельными документами

Во время обычной проверки документов в Ковеле полицейские столкнулись с неожиданной находкой — поддельным водительским удостоверением, которое стало первым из двух случаев этого дня на Волыни