ПоддержатьУкраїнська

Кличко: станції київського метро будуть відкриті цілодобово

Надежда Рогальская
Надежда Рогальская

Редактор, аналитик

Кличко: станції київського метро будуть відкриті цілодобово

Громадський транспорт та метро у Києві продовжують функціонувати. Але в разі повітряної тривоги, окремі станції не працюватимуть.

 Київське метро Фото: pnktv.news

При сигналі "Повітряна тривога" наземні станції "Дніпро", "Гідропарк", "Лівобережна", "Дарниця", "Чернігівська", "Лісова" не працюватимуть. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Міський голова закликав киян бути особливо пильними та сповіщати про підозрілі предмети та мітки, які закладають диверсанти для коригування вогню ворога.

Він понформував, що пересидіти загрозу можна у метро. Оскільки у разі повітряної тривоги і увімкнення сирен, станції підземки будуть відкриті для укриття містян у будь-який час доби.

Кличко також нагадав мешканцям про те, що важливо завчасно зробити запаси води, харчів та речей першої необхідності. Громадянам радять підготувати теплі речі, пледи для того, щоб брати їх із собою на час перебування в укриттях.

У зв’язку з наближенням активних бойових дій міська влада також звернулась до мешканців із закликом не виходити на вулиці. Бо це – небезпечно.

Другие новости