ПоддержатьУкраїнська

Поїхав на червоне світло: в Одесі сталася смертельна ДТП з поліцейським

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

Поїхав на червоне світло: в Одесі сталася смертельна ДТП з поліцейським

18 вересня в Одесі працівник поліції, за попередніми даними, поїхав на червоне світло й зіткнувся з іншим автомобілем. Внаслідок ДТП водій автівки загинув.

 В Одесі сталася смертельна ДТП з поліцейським Фото: Нацполіція

Зіткнення сталося між автомобілями KIA та Mazda в суботу. Водій KIA 1955 року народження загинув.

"Подія сталася сьогодні, 18 вересня, близько шостої години ранку на вулиці Семена Палія. За попередньою інформацією, автомобілем Mazda керував 25-річний працівник поліції поза службою, який проїхав на червоне світло світлофора. Його доставили до лікарні з травмою голови та грудної клітини, де перевірять на наявність алкоголю в крові", - йдеться у повідомленні поліції Одеської області.

Правоохоронці повідомили, що відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Після збору матеріали будуть передані до Державного бюро розслідувань.

Читайте також інші схожі новини:

  • 17 вересня, водій трамвая переїхав жінку. Нещасна померла на місці.
  • 15 вересня у населеному пункті Нємглови Лодзького воєводства у центрі Польщі в результаті ДТП загинули двоє громадян України.
  • 16 вересня у Києві сталася ДТП на бульварі Перова у Дніпровському районі. Водійка автомобіля BMW X3 не впоралась із кермуванням і протаранила огорожу.

Другие новости