ПоддержатьУкраїнська

На Київщині водій-іноземець під час погоні вчинив смертельну ДТП

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині водій-іноземець під час погоні вчинив смертельну ДТП

У Борисполі Київської області іноземець на Volkswagen, тікаючи від поліцейських, скоїв смертельну аварію. Під час огляду автівки правоохоронці виявили боєприпаси та іноземні номерні знаки. Про це повідомляє прес-служба поліції. 

Повідомляється, що про водія Volkswagen, який сів у балаклаві в автомобіль на іноземних номерах, поліцейських проінформували місцеві мешканці. Поліція почала переслідування автомобіля. На законну вимогу водій не зупинився і продовжив рух. В ході погоні автівка виїхала на зустрічну смугу і влетіла в Opel. Внаслідок ДТП водій останнього загинув на місці від отриманих травм, а пасажир отримав травму грудної клітки.

Правоохоронці встановили, що водієм Volkswagen виявився 26-річний громадянин Грузії, який прибув до України 2 місяці тому і тимчасово проживав на Житомирщині.

Під час огляду його автомобіля працівники поліції виявили та вилучили дві гранати РГД-5 та запали до них. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою службовою особою). Про затримання іноземця повідомлено посольство Грузії та консульський відділ МЗС України.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Триває слідство.

Другие новости

ВРУ зарегистрировала законопроект об отмене лишения свободы за уклонение от мобилизации

ВРУ зарегистрировала законопроект об отмене лишения свободы за уклонение от мобилизации

Среди новых видов "наказаний" предлагают и общественные работы сроком от 160 до 240 часов