ПоддержатьУкраїнська

6 квартир та 26 коштовних годинників: на чому заробив шалені статки екснардеп Микитась?

StopCor
StopCor

StopCor

6 квартир та 26 коштовних годинників: на чому заробив шалені статки екснардеп Микитась?

«Укрбудмонтаж» – компанія, що зупиняє будівництва, шантажує неофіційно працевлаштованих співробітників, затримує виплати зарплат, а її об'єкти викуповує інша фірма. Утім це не бентежить замовника тендеру ДСП «ЧАЕС», і саме БК «Укрбудмонтаж» має виконувати високотехнологічні та небезпечні роботи з демонтажу чорнобильського укриття. Хто стоїть за скандальним підрядником – дізнавайтеся з розслідування Асі Шевченко.

https://www.youtube.com/watch?v=-wooCosfICs

Вже пів року інтернет майорить статтями про нечесну гру на ринку групи компаній «Укрбуд» і її вже наразі сірого кардинала Максима Микитася.

До вересня поточного року засновником «Укрбуд Девелопмент», найсильнішого гравця з орбіти «Укрбуду», була британська компанія Базерт Девелопмент LLP.

 До вересня засновником «Укрбуд Девелопмент» була компанія  Базерт Девелопмент LLP

Засновником цієї компанії значиться пан Микитась. Утім за цією адресою в Лондоні – ресторан італійської кухні й зовсім інша контора. В британських реєстрах немає жодного бенефіціара, а серед компаньйонів – 4 компанії в Белізі.

 Декларація Максима Микитася вражає

До того ж сам пан Микитась як екснардеп лише офіційно декларує шалені статки: земельні ділянки у Києві та області на понад 15 000 квадратних метрів, садові й житлові будинки, 6 квартир, дві з яких записані, вочевидь, на дружину фактичного керівника корпорації «Укрбуд» Олега Майбороди. А також вражаючу колекцію з 26 годинників найпрестижніших фірм.

Другие новости