ПоддержатьУкраїнська

Бігус назвав Гриненка "корупційним чортом", той відповів (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Бігус назвав Гриненка 'корупційним чортом', той відповів (відео)

Без маніпуляцій, але з відвертим інтерв’ю – так пройшла комунікація президента Всеукраїнської дорожньої асоціації Артема Гриненка із журналістом Денисом Бігусом.

 Ілюстрація: СтопКор

"Жодних маніпуляцій у розслідуванні я не здійснював, я давав інтерв’ю Денису Бігусу, про що є в його сюжеті ролик", – такою була відповідь Гриненка на запитання журналістів щодо нового відео Бігуса, в якому він назвав його "корупційним чортом, якого потрібно саджати".

"За цими записами Гриненко абсолютний негідник, женіть його, Олександре, з дорожнього будівництва і вперіщіть навздогін дрючком. А якщо можете посадити – саджайте! Без сарказму. Ніколи в очі не бачив пана Гриненка, але навіть за цими короткими фрагментами він – корупційний чорт і його на постріл не можна підпускати до бюджетних коштів", – наголосив журналіст.

https://youtu.be/pTlKd_QDmFc

Тож забув Бігус про зустріч із Гриненком чи ні – незрозуміло, адже версії розходяться. Зате, схоже, що другий не надто ображається на журналіста за порівняння з чортом.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, керівник «Укравтодору» Олександр Кубраков оприлюднив на власній сторінці у Facebook записи розмов, на яких людина з голосом, схожим на голос Артема Гриненка, розповідає, що має на меті звільнити Олександра Кубракова та розраховує це зробити за допомогою програми Дениса Бігуса.

Другие новости