ПоддержатьУкраїнська

Екснардеп Кравчук захопив майно та техніку інституту ім. Погорілого, – активісти

StopCor
StopCor

StopCor

Екснардеп Кравчук захопив майно та техніку інституту ім. Погорілого, – активісти

Колишній народний обранець Володимир Кравчук використовує майно УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого. Ба більше, в інституті почали масово скорочувати людей, а керівникам навпаки – підвищувати зарплатню. Про це повідомив активіст ГО «Стоп корупції» Володимир Циганов.

 Активісти навідались в інститут Фото: СтопКор

«У поле зору нашої громадської організації потрапив інститут ім. Погорілого. Його керівником є екснардеп Володимир Кравчук. До нас звернулися працівники інституту (як головної філії, так і регіональних). Звернення стосувалось масових скорочень. Натомість заступників залишають та збільшують їм заробітну платню — і це в карантин, коли потрібно зберігати робочі місця. Після організації громадської приймальні люди також почали скаржитися на самого керівника Кравчука – щодо використання ним майнового комплексу та техніки в своїх цілях на ним же орендованих землях», – зазначив він.

 Активісти поспілкувались із Кравчуком Фото: СтопКор

Сам Кравчук наголосив, що не розуміє про що йдеться та запропонував активістам надіслати офіційний запит.

"Те що вам розповіли – це наклеп. Пишіть лист, пишіть питання, я дам відповідь на них", сказав він.

Також, за даними активістів, Кравчука підозрюють у змові з ексміністром-втікачем Миколою Присяжнюком. Нібито саме він його «поставив» та прикривав на посаді, а той заносив відкати із зібраного урожаю. Сам Кравчук це заперечує.

Другие новости