ПоддержатьУкраїнська

Кіднепінг у Кропивницькому: викрадену матір’ю дитину знайшли у "чужої тьоті", батькові "шиють" справу

StopCor
StopCor

StopCor

Кіднепінг у Кропивницькому: викрадену матір’ю дитину знайшли у 'чужої тьоті', батькові 'шиють' справу

Несподіване продовження детективної історії кіднепінгу в Кропивницькому: першокласника, якого викрали прямо зі шкільного уроку, знайшли. Де переховували семирічного хлопчика понад місяць і як він почувається? Та чому проти батька поспіхом відкрили кримінальне провадження? Дивіться у розслідуванні Наталії Дігтяр.

https://www.youtube.com/watch?v=pfDYiRLPBik

Ми вже розповідали про те, що у Кропивницькому на територію освітнього закладу посеред білого дня поспіхом увірвалися невідомі та забрали одного з першокласників прямо під час уроку. Пізніше журналісти з’ясували, що це були представники одеської охоронної фірми, яких найняла матір дитини.

Андрій Твердохліб розшукував свого сина після викрадення майже місяць. І знайшов у супроводі незнайомої жінки. Яка, як з'ясується пізніше, для хлопчика ― "чужа тьотя".

Чи мала право пані Олена доглядати за хлопчиком, наразі з'ясовують правоохоронці. Але наступного ж дня проти Андрія відкрили кримінальну справу. Начебто він — коли забирав свого сина — поцупив у жінки речі та гроші.

На думку юриста Дмитра Власова, це наштовхує на здогадки про не зовсім процесуальні контакти жінки з правоохоронними органами, які пішли заявниці назустріч і зробили виняток у власній практиці, коли так швидко внесли до реєстру ці відомості.

Адвокат Дмитро Власов припускає непроцесуальні контакти жінки з правоохоронними органами

З’ясувалося, що батько, який, нагадаємо, місяць розшукував власного сина, дійсно випадково прихопив пакет жінки. Проте всі речі приніс на судове засідання, аби повернути власниці.

Утім, жінка навідріз відмовилася забирати свої речі, оскільки, за її словами, чоловік повернув не все. А коли Андрія викликали на допит — на нього вже чекали із провокацією.

"Нам повідомили про час, дату, коли ми маємо з'явитись, і ми в цей час з’явилися. Але знали про це не тільки ми та слідчий, який нам повідомляв, а і заявниця. Це дивно, бо орган досудового розслідування не має обов'язку повідомляти і навіть, я би сказав, не має права повідомляти про заплановані слідчі дії", — наголошує адвокат пана Твердохліба.

Другие новости