ПоддержатьУкраїнська

«Коридор» із спецпризначенців для комісії: під коледжем Піддубного чергові сутички (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

«Коридор» із спецпризначенців для комісії: під коледжем Піддубного чергові сутички (відео)

28 жовтня у столиці триває рейдерське захоплення коледжу імені Івана Піддубного тимчасово відстороненим директором Олексієм Семенюшком, який також підбурив студентів, які прийшли на його підтримку. Про це з місця події повідомила журналістка «СтопКору» Наталія Дігтяр.

 Фото: СтопКор
 Фото: СтопКор

«Коледж хочуть реорганізувати і зробити його підпорядкованим Інституту фізкультури, є відповідна постанова Міністерства освіти і все, що для цього потрібно. Сьогодні комісія з реорганізації Олімпійського коледжу ім. Піддубного вкотре прийшла задля проведення аудиту діяльності коледжу, аби тим самим зробити перший крок на шляху до реорганізації. Студенти ж на чолі з тимчасово відстороненим директором Олексієм Семенюшком не пускали комісію.

 Фото: СтопКор
 Фото: СтопКор

Лише у супроводі спецпризначенців, які утворили так званий «коридор», комісії вдалось потрапити всередину коледжу. Спеціальній людині довелось знімати всі замки. Наразі комісія зайшла в бухгалтерію і розпочала аудит», – розповіла журналістка.

 Врешті комісія потрапила всередину коледжу Фото: СтопКор

Семенюшко – заслужений тренер України, майстер спорту України з вільної боротьби.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, у 2015 році тодішній начальник головного управління поліції Києва Олександр Терещук заявляв, що в гуртожитку коледжу у дітей знаходили зброю та наркотики.

Наразі Шевченківський та Деснянський суди слухають дві кримінальні справи, у яких Олексій Семенюшко є обвинуваченим: у розтраті та привласненні майна, підробленні документів.

«Та вони постійно це роблять. Заангажлвані прокурори та поліцаї, створювали ці кримінальні справи. То доводьте їх у суді. Я двічі обирався на посаду директора, двічі переміг із результатом у 90% голосів. У мене проходила спецперевірка, всі мою освіту знають. Якщо є якісь претензії – у судовому порядку», – каже на це сам Олексій Семенюшко.

 Олексій Семенюшко Фото: СтопКор

Варто нагадати, що раніше відсторонений директор коледжу ім. Піддубного виводив студентів та учнів на мітинги до урядового кварталу. Там учасники виказували свій протест проти нинішньої влади, яка, за його думкою, намагається ліквідувати коледж. Разом із тим, рішення про реорганізацію навчального закладу підтримав і сам мер Києва Віталій Кличко.

Другие новости