ПоддержатьУкраїнська

Масаж замовляли? – Подробиці про затримання 33-річного хазяїна притону в Харкові

StopCor
StopCor

StopCor

Масаж замовляли? – Подробиці про затримання 33-річного хазяїна притону в Харкові

20 листопада правоохоронці затримали харків'янина, який організував роботу притонів під прикриттям масажних салонів. Про це інформує прес-служба поліції Харківської області.

"В ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, поліцейські встановили, що зловмисник організував роботу мережі масажних салонів в орендованих приватних квартирах" – повідомляють в поліції.

Виявилось, що чоловік особисто підбирав дівчат, які за грошову винагороду надавали клієнтам послуги сексуального характеру під виглядом масажу та отримував 50% від кожного "заробітку". Крім того, він сплачував оренду квартир.

В результаті слідчо-оперативних заходів поліцейські затримали 33-річного правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час проведення обшуків вилучено речові докази – гроші, отримані від клієнтів за послуги, ноутбуки, мобільні телефони, чорнові записи, інтимні товари.

На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Читайте також: "На Сумщині одночасно зникло четверо дітей".

Другие новости