ПоддержатьУкраїнська

На Житомирщині фігурант гучних корупційних скандалів намагається обдурити ветеранів – ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

На Житомирщині фігурант гучних корупційних скандалів намагається обдурити ветеранів – ЗМІ

Асоціація ветеранів Житомирщини довірила одну з керівних посад організації фігуранту чотирьох кримінальних справ, пов'язаних з корупцією. Про це на своєму сайті написав активіст ГО "Стоп корупції" в Олевську Олександр Ігнатьєв.

Директор компанії ТОВ "Фалькон Пауер" Андрій Іванов – відомий в Олевську корупційний діяч. Свої схеми з розкрадання коштів з місцевого бюджету він здійснює за підтримки Олевської міськради. Зокрема, його бізнес тримається на махінаціях з системами освітлення міських вулиць.

"Фактично весь бізнес пана Іванова зав’язаний на підрядах міської ради Олевської ОТГ, де він є помічником мера і членом виконкому. За два роки тільки ТОВ "Фалькон Пауер" без конкурсу отримала понад 70 підрядів на 8 мільйонів гривень", – зазначає Олександр Ігнатьєв.

Окрім того, Іванов фігурує у справі про розкрадання бюджетних коштів за попередньою змовою посадових осіб на житомирській митниці.

Попри це у новоствореній Асоціації ветеранів Житомирщини не побоялися зробити фігуранта гучних корупційних скандалів та кримінальних справ керівником бізнес-напрямку в організації.

Сам Іванов причетності до кримінальних справ не приховує, щоправда, стверджує, що він в них жертва слідчого свавілля.

"Такі псевдопатріоти використовують громадську діяльність для особистого збагачення і як "ширму" для злочинних діянь. Та дискредитують весь ветеранський рух України", – вважає Олександр Ігнатьєв.

https://youtu.be/rmDGCmnBI8g

Другие новости