ПоддержатьУкраїнська

Нардеп показав, як окупанти вивозять з України цінну сировину

StopCor
StopCor

StopCor

Нардеп показав, як окупанти вивозять з України цінну сировину

Депутат Верховної Ради України Володимир Парасюк розповів, як на Луганщині проходить бізнес між українською стороною та окупантами.

Відповідну інформацію він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Станція Світланове на Луганщині. 2 км від передової, бізнес з окупантами йде повним ходом. Туди - дерево, залізна руда, цегла, будматеріали. Сюди - вугілля різного класу, метал і ще багато чого, про що ми не знаємо", - розповів про ситуацію Парасюк.

Він зазначив, що окрім цього було помічено 12 ешелонів по 60-65 вагонів кожний. А вже з них 30% прямує на окуповану територію, а 70% з окупованої території. Поки лишається заблокованим лише один залізничний шлях. Є навіть зупинені потяги.

"Для дуже розумних і законних. Запити, звернення, виступи у ВР і на каналах, тиск на силові структури, немає від цього ніякого результату. Повний нуль. Тому в дію вступає справедливість", - підсумував Володимир Парасюк.

Раніше повідомлялось, як українське вугілля продають за цінами південноафриканського.

Нагадаємо, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш заявив, що попри всі спроби бойовиків перервати постачання вугілля та металу на підконтрольні Києву території, Україна не відмовиться від багатств Донбасу.

Другие новости