ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині бойовики продовжують нічні обстріли населених пунктів

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині бойовики продовжують нічні обстріли населених пунктів

Російсько-терористичні угруповання "ДНР" обстріляли позиції ЗСУ поблизу  населеного пункту Новозванівка у ніч на 26 січня. За інформацією штабу АТО, постраждалих серед військових та мирного населення немає.

У штабі АТО зазначили, що обстріл був інтенсивним і тривав кілька хвилин.

Таким чином, нагадали у ЗСУ, російсько-окупаційні війська черговий раз грубо порушили Мінські домовленості.

"Близько другої години ночі противник застосував реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" у районі населеного пункту Новозванівка. Загалом, російсько-окупаційними військами було випущено щонайменше двадцять ракет. Обстріл тривав кілька хвилин. Втрат серед військовослужбовців та мирного населення немає", - йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції на Донбасі.

У ранковому зведенні прес-центру штабу АТО про цей інцидент не повідомляли. У ЗМІ так званої "ДНР" про цей випадок мовчать, натомість звинувачують ЗСУ у нічних обстрілах окремих районів окупованого Донецька.

Нагадаємо, менше півсотні обстрілів з боку окупаційних військ на Донбасі зафіксували у штабі АТО за добу, 25 січня. У прес-центрі звітували про погіршення загальної "картини" на Маріупольському напрямку, на Донеччині ворог включив в обстріли важку артилерію та БМП. У ЗСУ  втрати – кілька бійців тяжко поранені.

Другие новости