ПоддержатьУкраїнська

Під столичним БЦ "Парус" знову протест: бізнес-партнер Пінчука Дудник відбирає житло у незрячих

StopCor
StopCor

StopCor

Під столичним БЦ 'Парус' знову протест: бізнес-партнер Пінчука Дудник відбирає житло у незрячих

У столиці активісти порівняли бізнес-партнера олігарха Віктора Пінчука Андрія Дудника з рослиною через те, що він нібито намагається відібрати земельну ділянку в Українського товариства сліпих (УТОС).

 Під БЦ ''Парус'' від ранку акція Фото: СтопКор

"Дудник став рослиною. Рослиною став, тому що хоче загарбати землі УТОСу. Причому не тільки землі, але й будівництво. Ще одна причина, чому він рослина, – Дудник не може вийти до нас та поспілкуватись із громадою", – наголосили протестувальники.

 Активісти вимагають розмови з Дудником Фото: СтопКор

Зазначимо, активісти порівнюють топменеджера з рослиною, яка називається дудник-лісовий.

У рамках акції мітингуючі стукали тростинами в землю, намагаючись таким чином привернути увагу Дудника до їхньої проблеми та вийти поспілкуватись.

 Фото: СтопКор

Нагадаємо, раніше журналіст "СтопКору" Артем Поліковський з’ясував, що на столичному Подолі на території УТОСу Дудник хоче незаконно звести приватну елітну школу. Натомість там уже розпочалось спорудження житлового будинку, в якому мали б отримати житло незрячі працівники товариства, які щодня змушені добиратись на роботу громадським транспортом із різних куточків Києва.

https://youtu.be/D00Z0MqjzU4

Про участь Дудника у блокуванні будівельних робіт розповідав сам забудовник, до якого той приходив на "перемовини".

Андрій Дудник – фінансовий директор заснованої українським бізнесменом Віктором Пінчуком групи "EastOne Group", а також голова наглядової ради підконтрольного Пінчуку банку "Кредит Дніпро".

Другие новости