ПоддержатьУкраїнська

По 30 студентів у кімнаті: директор Немішаївського коледжу заселяє гуртожиток перед виборами

StopCor
StopCor

StopCor

По 30 студентів у кімнаті: директор Немішаївського коледжу заселяє гуртожиток перед виборами

Державний навчальний заклад чи власний бізнес-проєкт? Майстер-класи з перетворення вишу на агітаційний майданчик міг би давати директор Немішаївського агротехнічного коледжу й за сумісництвом – претендент на посаду голови ОТГ Володимир Альохін. Більше про це – у відеоматеріалі Дениса Гойка.

https://www.youtube.com/watch?v=Z3258VIIBY4

На Київщині готуються до виборів очільника нової ОТГ, куди мають увійти Немішаївська, Клавдієво-Тарасівська та Микулицька громади.

Місцеві жителі повідомляють про масову перереєстрацію студентів із сусідніх населених пунктів у гуртожитку агротехнічного коледжу, аби штучно збільшити чисельність і явку електорату на підконтрольній дільниці. За інформацією голови ГО «Майбутнє Бородянщини» Романа Шнуренка, жителів реєструють по 20-30 осіб у кімнатах.

Нагадаємо, на так званих «науково-дослідних площах», себто на полях коледжу за будь-якої погоди, як раби на плантаціях, також працюють студенти – сапають, копають, пасуть корів та збирають солому й сіно. І все це – під пильним наглядом так званих «смотрящих», тобто заввідділень, заступників директора та окремих «лояльних» кураторів. Це підтверджують жителі Немішаєва.

Відомо також, що всю продукцію Микулицької ферми активно через платформу ОЛХ продавав син пана Альохіна Олексій. Принаймні, відповідне оголошення журналісти знайшли в мережі.

 Син Альохіна продає сіно, яке зібрали студенти агроколеджу. Фото: СтопКор.

А кошти від корупційних заробітків з продажу майна та здачі в оренду приміщення Немішаївського агроколеджу директор вкладає в будівництво двох будинків, які показали активістам місцеві жителі.

Наразі Володимир Альохін перебуває у відпустці за власний рахунок. Очевидно, щоб якомога краще провести агітаційну роботу. У розпал карантину він вже спромігся зібрати понад 100 пенсіонерів у стінах коледжу.

Поза камерою місцеві багато розповідають про побори з учителів і студентів та про масові звільнення незгодних. Однак відкрито виступити бояться – кажуть, директор тримає підлеглих у страху.

Другие новости