ПоддержатьУкраїнська

ПриватБанк видаватиме споживчі кредити через банкомати

StopCor
StopCor

StopCor

ПриватБанк видаватиме споживчі кредити через банкомати

Націоналізований ПриватБанк вирішив порадувати клієнтами швидкими кредитами. Тепер позичити гроші у банку зможе кожен клієнт. Для цього не доведеться навідуватись у відділення фінустанови. Достатньо скористатися банкоматом. 

Новину передає "Преса України".

У найбільшому системному банку України, ПриватБанку, повідомили, що клієнти фінустанови зможуть взяти кредит у банкоматах. Тобто відвідувати відділення для отримання споживчого кредиту більше не доведеться.

Процес отримання кредиту відбуватиметься наступним чином: клієнт авторизується за допомогою карти у банкоматі, у спеціальному меню обирає суму та термін кредиту, наступний крок – підтвердження, для цього необхідно ввести свій пароль та забрати готівку.

Євген Васильців, керівник напряму обслуговування торгових підприємств ПриватБанку, прокоментував нововведення.

"Ми розробили, напевно, найшвидший кредит в країні – процедура його отримання в банкоматі від подачі заявки до отримання живих грошей займає не більше 4 хвилин. Головне завдання нашого нового сервісу – надати можливість кожному клієнту в разі потреби отримати кредит без відвідування банківського відділення та оформлення паперових документів", – розповів він.

За словами представника фінустанови, термін кредитування складе до 10 місяців. Максимальна сума, яку зможе отримати клієнт банку – 50 тисяч гривень. Погасити заборгованість можна достроково та без додаткових комісій.

Зауважимо, ПриватБанк дозволив проводити безготівкову оплату за допомогою месенджера Telegram. При цьому POS-термінали для проведення таких операцій не знадобляться.

Другие новости