ПоддержатьУкраїнська

Проблеми Дунайського пароплавства донесли до депутатів Верховної Ради (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Проблеми Дунайського пароплавства донесли до депутатів Верховної Ради (фото)

"Політика Криклія знищує Українське Дунайське пароплавство!" З таким плакатом громадські активісти прийшли до Верховної Ради України. Вони роздають народним обранцям листівки з метою привернути увагу до бездіяльності Міністра інфраструктури у питанні останнього державного пароплавства – Дунайського. Владислав Криклій ігнорує звернення трудового колективу "Українського Дунайського пароплавства" і активістів щодо недолугої політики в.о. очільника УДП Олексія Хомякова.

 Під ВРУ - акція Фото: СтопКор

Активісти вимагають оприлюднити результати аудиту УДП і звільнити Хомякова. За кілька місяців керівництва Хомякова на підприємстві фіксують збитки, втрату майна Українського Дунайського пароплавства, призначення на ключові посади людей із сумнівною репутацією, знищення структур пароплавства, звільнення неугодних. Це може знищити пароплавство – упевнені мітингарі.

  Активісти роздають інформаційні листівки нардепам Фото: СтопКор

Зазначимо, що громадські протести з цього приводу тривають кілька тижнів. Кілька громадських організацій долучилися до захисту прав працівників УДП.

Минулого тижня Генеральний директор Директорату річкового та морського транспорту Ярослав Ілясевич заявив, що питання, пов’язані з керівництвом Українського Дунайського пароплавства, на розгляді у Міністра інфраструктури Владислава Криклія. Утім кадрове рішення досі не ухвалено.

"Депутати розповіли, що в кулуарах вже обговорюють питання звільнення з посади Міністра інфраструктури Владислава Криклія", – повідомили учасники акції.

Другие новости