ПоддержатьУкраїнська

СБУ проводить обшуки в компаніях, пов’язаних із замміністра Васьковим

StopCor
StopCor

StopCor

СБУ проводить обшуки в компаніях, пов’язаних із замміністра Васьковим

СБУ Одеської області проводить обшуки в компаніях, пов’язаних із нещодавно призначеним на посаду заступника міністра інфраструктури Юрієм Васьковим. Про це «СтопКору» стало відомо з власних джерел.

 Фото: fttc.com.ua

Про які саме компанії йдеться, джерело не повідомило.

Проте раніше одеські ЗМІ повідомляли про ТОВ «Одемара» та ТОВ «Одемара-Інтер», кінцевим бенефіціаром яких є дядько Юрія Васькова Василь Васьков.

У квітні цього року стало відомо, що Нацполіція підозрює Юрія Васькова в шахрайстві в особливо великих розмірах.

«Національна поліція України при процесуальному керівництві Офісу Генерального прокурора розслідує факти заподіяння багатомільйонних збитків державному бюджету при експорті зернових (ЄРДР №12021000000000254 від 18.02.2021 — ч.5 ст.191 КК України)», — писав інформаційний портал fttc.com.

Ми зателефонували до пана Юрія, проте той попросив набрати його за годину-півтори. Схожа історія з нами вже траплялася, після того посадовець слухавки не брав.

Зазначимо, раніше «СтопКор» спрогнозував призначення Васькова на посаду заступника Кубракова. Після того журналіст-розслідувач Артем Поліковський оприлюднив прізвища кумів посадовця, які претендують на ласі посади в Адміністрації морських портів України.

Другие новости