ПоддержатьУкраїнська

Семенченко дав відповідь терористам на вимогу припинити блокаду

StopCor
StopCor

StopCor

Семенченко дав відповідь терористам на вимогу припинити блокаду

Народний депутат України, один з учасників блокади Донбасу Семен Семенченко прокоментував заяву лідерів самопроголошених "Л/ДНР" про намір націоналізувати підприємства на окупованих територіях, а також припинити постачання вугілля в Україну.

Відповідний коментар народний обранець залишив на своїй сторінці в соціальній мережі.

За словами Семенченка, при всьому бажанні окупанти не зможуть припинити постачання вугілля на підконтрольні Києву території, оскільки це вже зробили добровольці та активісти, які беруть участь в блокаді.

"По-друге, коли в черговий раз чиновники-зрадники будуть говорити щось на кшталт "підконтрольні підприємства на непідконтрольній території", слід нагадувати їм про "націоналізацію" в стилі Плотницького і Захарченка", – пише Семенченко.

Серед іншого народний обранець наголосив, що паніка окупаційної влади яскраво свідчить про те, що сьогоднішня блокада болісно б'є по кишенях окупантів.

Як відомо, лідери терористичних республік Донбасу Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили про свій намір ввести зовнішнє управління на підприємствах української юрисдикції й припинити постачання вугілля в Україну у відповідь на торгову блокаду. Ба більше, окупанти почали вимагати зняти торгову блокаду до 1 березня.

Другие новости