ПоддержатьУкраїнська

Шарій став власником вілли за мільйон євро - розслідування (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Шарій став власником вілли за мільйон євро - розслідування (фото)

Анатолію Шарію, одіозному відеоблогеру і пропагандиста, належить вілла в Іспанії. Її орієнтовна вартість складає близько 1 млн євро

 Фото: Слідство інфо

Згідно з даними з іспанського майнового реєстру, Шарій став власником нерухомості в місті Рода-де-Бара неподалік від Барселони в серпні 2019 року. У документах не вказано, чи купив Шарій цю віллу або ж отримав її в подарунок. Електронну декларацію ні блогер, ні його дружина не заповнювали.

Будинок розташований на березі Балеарського моря на так званій «першій лінії» - від пляжу його відділяє лише смуга зелених насаджень.

На території вілли є басейн і невеликий сад, засаджений кущами, хвойними і пальмовими деревами.

Площа будинку - 230 квадратних метрів. Він складається з основного житлового поверху площею 160 квадратних метрів і підвального приміщення на 69 «квадратів».

Після зміни власника вілла і прилегла територія істотно змінилися. Замість декоративної огорожі Шаріі звели двометровий паркан і зрізали високе дерево, яке росло біля паркану. На огорожі розмістили попереджувальні таблички про те, що територія охороняється. На вікнах навіть другого поверху поставили решітки.

Вартість вілли в іспанському реєстрі не вказано. Однак подібні об'єкти в тому ж районі коштують близько 1 млн євро, повідомляє «Слідство.Інфо».

Другие новости