ПоддержатьУкраїнська

«Тітушок» для силового захоплення заводу на Миколаївщині найняли за пів мільйона гривень

StopCor
StopCor

StopCor

«Тітушок» для силового захоплення заводу на Миколаївщині найняли за пів мільйона гривень

П’ятсот тисяч гривень – за збройний напад на маслопресовий завод у Братську, що на Миколаївщині. Саме стільки заплатив хлопцям з охоронної фірми «Ярд» ексдиректор підприємства Анатолій Доценко. Чому колишній топменеджер вирішив організувати рейдерське захоплення заводу та чим це все закінчилось? З’ясовував Денис Гойко.

https://www.youtube.com/watch?v=kXF5zmzqgS0&t=78s

Брат колишнього директора, власник ТОВ «НЕСТ» Василь Доценко взагалі запевнив, що вони діють в рамках закону, і що це буцімто «інвентаризація».

«Зараз тут вже ми, зараз тут вже поліція, і сподіваюсь, законний порядок буде встановлено. Ми будемо проводити інвентаризацію для того, щоб оцінити реальний масштаб втрат для підприємства», – заявив Доценко.

 Замовник - Василь Доценко Фото: скріншот

Зупинити рейдерське захоплення вдалося лише поліцейським Миколаївської області та спецпризначенцям ТОР. Операція пройшла блискавично.

«В ході проведення огляду місця подій було вилучено зброю для відстрілу гумовими кулями, на яку були дозволи, але це все буде перевірятись. Також були вилучені палиці типу ПР, палиці гумові», – розповів Сергій Шайхет.

 Рейдери побили вікна, пробираючись усередину Фото: СтопКор

Правоохоронці одразу ж почали кримінальне провадження.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.206 ККУ – це протидія законній господарській діяльності», – зазначила речниця прокуратури Миколаївської області Валерія Власенко.

Другие новости