ПоддержатьУкраїнська

У “Бізнес Хелп” подякували “Стоп корупції” за допомогу в розвитку “Швейцарського села”

StopCor
StopCor

StopCor

У “Бізнес Хелп” подякували “Стоп корупції” за допомогу в розвитку “Швейцарського села”

20 червня у селі Луб’янка на Київщині, член громадської спілки “Бізнес хелп” Юрій Максаков подякував представникам ГО “Стоп корупції” за підтримку та сприяння проекту з розвитку “Швейцарське село”.

 Член громадської спілки “Бізнес-хелп” Юрій Максаков

“Даний проект розроблявся за участі координатора проектного офісу ГО "Стоп корупції" Леоніда Волошенка. Він надавав рекомендації, допомагав з розрахунками та етапністю кроків тощо. Наші успіхи – це корпоративне досягнення і “Стоп корупції” і “Бізнес Хелп”, – наголосив він.

Максаков зазначив, що зусиллями обидвох організацій можливо буде об’єднати місцевих мешканців, підприємців та представників влади.

“Стоп корупції” і “Бізнес хелп” – гаранти того, що влада та підприємці домовляться, а суспільний договір буде підписаний. Я хотів би, щоб ми сьогодні на обговореннях підняли цю тему”, – сказав він.

На думку Максакова, участь “Стоп корупції” в проекті – запорука успіху.

“Якщо ви підключитесь – то це буде запорукою успіху і всі рекомендації, всі поради і вашу підтримку ми готові використовувати в подальшій роботі”, – додав підприємець.

https://www.youtube.com/watch?v=6v0ZWBA_TUc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2awxB2DckTRbNQxslyGXEoBJNVgnhlh66AdseFM4R_0e2-S1Z8NXH8F9E

Зазначимо, що даний проект покликаний розробити перспективний архітектурний план села на 10 років, створити незалежну енергетичну систему, повністю газифікувати село, побудувати європейські дороги та необхідні об’єкти інфраструктури. Для досягнення поставленых задач необхідно заключити домовленність між громадою, підприємцями та місцевою владою.

У “Бізнес Хелп” подякували “Стоп корупції” за допомогу в розвитку “Швейцарського села”

Другие новости