ПоддержатьУкраїнська

Захисник убивці Гандзюк адвокат Болдін хоче стати членом громадської ради при ДБР

StopCor
StopCor

StopCor

Захисник убивці Гандзюк адвокат Болдін хоче стати членом громадської ради при ДБР

Не лише захисник прав убивць, але й співучасник рейдерів Національного одеського медичного університету. Одіозний адвокат Максим Болдін бере участь у конкурсі на посаду члена Ради громадського контролю при Державному бюро розслідувань.

 Максим Болдін Фото: КП

Онлайн-голосування за кандидатів розпочалось сьогодні і триватиме до 2 червня, 14:00.

Зазначимо, Болдін – фігурант не одного гучного скандалу. Зокрема, в поле зору "СтопКору" він потрапляв під час жорсткого рейдерства Національного одеського медичного університету.

 Максим Болдін ''засвітився'' у рейдерському захопленні ОНМедУ

Окрім того, Болдін – адвокат підозрюваного у вбивстві Катерини Гандзюк Ігоря Павловського. І є побоювання, що він вводив суд в оману щодо проблем зі здоров'ям у його підзахисного, у такий спосіб затягуючи процес та намагаючись "відмазати" ймовірного вбивцю.

Доказом цьому був випадок, коли відпущеного з-під арешту через стан здоров‘я Павловського помітили на футбольному матчі в Одесі.

Сам адвокат якось заявив ЗМІ, що його «не мучить совість».

Примітно, що на його рахунку також звинувачення за трьома стаття Кримінального кодексу, підозри в розкраданнях і організації корупційних схем.

У 2011 році Болдіну було пред'явлено звинувачення за ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене за попередньою змовою, в особливо великих розмірах. Пізніше до звинувачення додалися ще дві статті – перевищення влади або службових повноважень (ч. 1 ст. 365 КК України) та службова недбалість (ст. 367 КК України).

Другие новости