ПоддержатьУкраїнська

Жмак анонсував переломні та важливі для "Укрзалізниці" зміни – подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

Жмак анонсував переломні та важливі для 'Укрзалізниці' зміни – подробиці

2021 рік повинен стати для "Укрзалізниці" вирішальним і переломним, розповів голова правління АТ Володимир Жмак. Держава планує інвестувати в залізничну інфраструктуру, локомотиви, вантажні вагони і пасажирські перевезення понад 25 млрд грн. Про це Володимир Жмак розповів в інтерв’ю, повідомляє "Магістраль".

 Фото: Укрінформ

"Інвестиції в українську інфраструктуру повинні бути комплексними і ефективними. Яскравий приклад – програма президента України "Велике будівництво". Але крім доріг потрібно розвивати і залізничну галузь", – зазначив голова АТ.

"Укрзалізницю2 керівник компанії назвав одним з фундаментів української економіки і індикатором здоров’я всієї економіки країни.

У 2021 році планується провести електрифікацію як мінімум двох важливих ділянок шляху і почати процедуру закупівлі 50 нових двосистемних електровозів, передає "UA.NEWS".

"Дохідна Укрзалізниця" – це додаткові надходження до державного бюджету. Тому для нас важлива і підтримка держави, і ми розглядаємо її як інвестиції. Все, що держава інвестує в "Укрзалізницю", в "Велике будівництво", в інші інфраструктурні проекти, неодмінно повернеться до бюджету країни з великими доходами. Ми розраховуємо на партнерство і підтримку держави і всіх наших ключових партнерів", – підкреслив Володимир Жмак.

"Укрзалізниця" притягне 110 посадових осіб до дисциплінарної та адміністративної відповідальності за 203 млн гривень збитків, завданих в 2018-2020 роки. Всю інформацію про порушення передали правоохоронцям.

Підприємство має намір підписати довгострокові договори з трьома компаніями про контейнерні перевезення в Європу і Азію.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Мін'юсті розповіли про арешт квартири за борги.

Другие новости