ПоддержатьУкраїнська

Гройсман: Україна в наступні три роки може здійснити економічний прорив

StopCor
StopCor

StopCor

Гройсман: Україна в наступні три роки може здійснити економічний прорив

Україна в наступні три роки може зробити справжній економічний прорив. У це вірить прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Але необхідною умовою для цього, на його думку, є професійний, а не політичний підхід при прийнятті важливих для економіки країни рішень.

Новину повідомляє "Преса України".

"Ми утримали ситуацію, ми вистояли в складних умовах і вийшли на економічне зростання. Ми підняли вдвічі мінімальну зарплату, підняли зарплату вчителям і лікарям, почали масштабні дорожні роботи, визначили пріоритети. Наступний етап - пенсійна реформа. Ми також запустили програму закупівлі ліків, зменшуємо залежність від вугілля, перейшли до зростання видобутку газу. Ми отримуємо зростання, а це - стабільна валюта, якісні доходи, помірне безробіття. це позначиться на настрої людей", – сказав глава уряду.

За словами Гройсмана, бездефіцитність Пенсійного фонду і встановлення справедливого пенсійного забезпечення є спільною позицією як для України, так і для Міжнародного валютного фонду. При цьому прем'єр зазначив, що 2017-2020 роки можуть стати роками прориву для України.

"Вони можуть стати роками прориву для України, якщо приймати не популістські, а якісні й професійні рішення", – сказав Гройсман.

Нагадаємо, журналісти опитали депутатів ВР про роботу глави уряду Володимира Гройсмана. Зокрема, їх цікавила оцінка його річного звіту. Народні обранці висловили думку про відставку прем'єра.

Другие новости

Чудом осталась жива: в Одессе пятилетняя девочка выпала из окна третьего этажа

Чудом осталась жива: в Одессе пятилетняя девочка выпала из окна третьего этажа

Девочка, оставшись без присмотра матери, залезла на стол, а затем перелезла на подоконник и выпала из открытого окна

Во время боевой задачи погиб летчик 831-й бригады из Полтавщины Денис Василюк

Во время боевой задачи погиб летчик 831-й бригады из Полтавщины Денис Василюк

С начала полномасштабного вторжения он совершил десятки боевых вылетов и был полным кавалером ордена "За мужество"

'Дела Майдана': ДБР выдвинуло обвинение руководителю ФСБ и еще 20 российским генералам

"Дела Майдана": ДБР выдвинуло обвинение руководителю ФСБ и еще 20 российским генералам

Украинские правоохранители предъявили обвинения директору ФСБ Бортникову и 20 российским генералам, привлеченным к действиям против активистов Евромайдана