ПоддержатьУкраїнська

Майже у 30 разів дорожче: бізнесмени з Київщини перепродають спецдозволи на видобуток бурштину в Олевську

StopCor
StopCor

StopCor

Майже у 30 разів дорожче: бізнесмени з Київщини перепродають спецдозволи на видобуток бурштину в Олевську

Підприємці з Київської області, які купили за 670 тисяч гривень у Держгеонадр України "спецдозвіл на видобуток бурштину", перепродують його за 20 мільйонів грн. Спецдозвіл окремо перепродати не можна, тож підприємці вдалися до хитрощів і виставили на аукціон "КОРПОРАТИВНІ ПРАВА (100 % ЧАСТКА У СТАТУТНОМУ КАПІТАЛІ) В ТОВ "ГІД ГРУП"". Про це повідомляє "Olevsk online".

Фото: epravda.com.ua

Лот такого змісту розміщений в системі Прозорро Продаж

На продаж пропонується 100% корпоративних прав ТОВ "ГІД ГРУП".

"ТОВ "ГІД ГРУП" (далі Компанія) – приватна компанія, має всю необхідну дозвільну документацію (спеціальний дозвіл на користування надрами №5004 від 31 травня 2019 року) для реалізації законно видобутого бурштину-сирцю в процесі геологічного вивчення у тому числі дослідно-промислової розробки на родовищі "Семенівське" зальною ліцензійною площею 19 га., яке розташоване в Олевському районі Житомирської області поблизу с. Обище. Дане родовище являється унікальним та заслуговує на увагу завдяки своїм запасам!!! та якості сировини", — повідомляє продавець

Фото: скріншот

Ділянку Семенівську з покладами бурштину в Житомирській області 31 травня 2019 року придбала компанія ТОВ "ГІД ГРУП" за 670 тис грн. :https://prozorro.sale/auction/UA-PS-2019-03-04-000050-1 ТОВ "ГІД ГРУП" зареєстрована у м. Бровари Київської області 25.08.2018 за 243 дні до аукціону, і основним видом діяльності була неспеціалізована оптова торгівля.

Фото: скріншот

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у ВР можуть знову ініціювати законопроект, який передбачає позбавлення нардепа повноважень за "кнопкодавство".

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет