ПоддержатьУкраїнська

Наїзд на знімальну групу в Одесі: журналістку визнали потерпілою

StopCor
StopCor

StopCor

Наїзд на знімальну групу в Одесі: журналістку визнали потерпілою

4 вересня журналістку проєкту «Стоп корупції» Асю Клітну визнали потерпілою у справі щодо нападу на знімальну групу в Одесі.

Фото: СтопКор

Сьогодні проводився довготривалий допит потерпілої. Задля з’ясування всіх обставин справи. Відбиралися додаткові свідчення та пояснення. Кримінальне провадження відкрито за ст. 345-1 Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Нагадаємо, 27 червня 2019 року машину знімальної групи «СтопКору» протаранив легковик. Інцидент стався в Одесі під час підготовки чергового сюжету про діяльність голови Київського районного суду Одеси Сергія Чванкіна. Журналістам вдалось зафільмувати будинок в елітному ЖК «Оазис», де мешкає суддя, після цього за знімальною групою був «хвіст», а вже біля будівлі суду в припарковане авто влетіла «копійка». Причому наш колега-водій перебув в цей момент у салоні машини.

Фото: СтопКор
Авто “СтопКору” протаранили в Одесі після зйомок будинку одіозного судді Чванкіна

Як розповів водій, який перебував під час наїзду всередині автомобіля, ДТП було влаштоване навмисно.

"Я сидів на водійському місці й відчув удар. Червоний автомобіль марки "Жигулі" "прочесав" ліву сторону повністю. Після цього він проїхав 3-4 метри вперед і зупинився", – зазначив він.

На думку журналістки Асі Шевченко, за цим може стояти одіозний суддя Київського районного суду в місті Одеса Сергій Чванкін.

"Ми вважаємо, що за тараном нашої машини стоїть суддя Чванкін. Адже наїзд стався після зйомок його елітного будинку і саме біля суду, який він очолює", – зазначила журналістка "СтопКору" Ася Шевченко.

Будинок в елітному ЖК "Оазис" – це саме той дім, який, за словами судді, обійшовся йому у 69 тисяч доларів, а за оцінками ріелторів, коштує понад мільйон. І саме це житло Чванкін зареєстрував на тещу-вчительку.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии