ПоддержатьУкраїнська

30 кілометрів за 2 години: Житомирська ОДА починає будувати дорогу після звернення активіста

StopCor
StopCor

StopCor

30 кілометрів за 2 години: Житомирська ОДА починає будувати дорогу після звернення активіста

Департамент регіонального розвитку при Житомирській ОДА 27 жовтня оголосив тендер на будівництво дороги Олевськ — Покровське. Повідомляється, що Житомирська обласна державна адміністрація вирішила це зробити після публікації координатора ГО “Стоп Корупція” по Житомирській області Олександра Ігнатьєва, у якій він повідомив, що швидка по цій дорозі їде 30 кілометрів 2 години.

 Фото: Скріншот

Про це пише Olevsk.online.

Житомирська ОДА миттєво відреагувала на публікації координатора ГО "Стоп Корупція" по Житомирській області Олександра Ігнатьєва, який розмістив публікацію в Фейсбук від 17.10.2020, зазначивши бездіяльність місцевої влади, яка роками не реагували на прохання громади. Обласна влада не знала, що в Житомирській області є така проблема, де швидка допомога добирається від міста Олевськ до села Журжевичі 2 години.

"Скажіть, як невідкладна допомога може доїхати до Журжевичі по такій дорозі 30 кілометрів? А це проблема з огляду на той факт що там півтора року немає медика в ФАП. Ми добиралися до Журжевичі 2 години від Олевська. Боляче дивитися коли влада ОТГ розповідає, як хочуть зробити дорогу, але не ОТГ ні район не зробили до сих пір проект цієї дороги. Хто розуміє в бюджетних процесах той розбереться, що обіцянки влади зробити дорогу не маючи проекту це чистий популізм. Тому у нового керівництва ОТГ в пріоритеті повинен бути проект дороги і реалізація його. — написав Ігнатьєв.

https://www.facebook.com/100010992932685/videos/1235689116807508/

"Що робила влада Олевської ОТГ 4 роки. Що робили обласні депутати від Олевська які протирали штани в облраді 5 років? Чому до сих пір ця проблемна дорога не зроблена? І чому навіть проекту немає … Друзі треба нам разом цю ситуацію змінювати. Влада повинна працювати на людей а не навпаки як це відбувається зараз. — закінчив активіст.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, у Раді одразу чотири партії виступають проти розпуску КСУ.

Другие новости