ПоддержатьУкраїнська

32 українці наживо звернулись до влади у політичному ток-шоу «Мир і війна» на телеканалі «Інтер» з Бочкалою

StopCor
StopCor

StopCor

32 українці наживо звернулись до влади у політичному ток-шоу «Мир і війна» на телеканалі «Інтер» з Бочкалою

11 вересня на телеканалі Інтер стартував перший випуск політичного ток-шоу «Мир та війна». Заслужений журналіст України Роман Бочкала разом із Олексієм Фадєєвим, щоп'ятниці з 21 до 23 години, обговорюватимуть будь-які важливі для України питання. Гості програми – представники влади, політики, народні депутати, представники Офісу президента, уряду, експерти, політологи, мешканці Сходу та Заходу.

 Роман Бочкала Фото: скріншот
 Роман Бочкала разом із Олексієм Фадєєвим Фото: скріншот

Тематика шоу стосується не лише миру та війни, а й будь-яких важливих сьогодні в Україні тем, у яких усе більше присутня діалектика протиставлень – розвиток-занепад, багатство-бідність, єдність-розбрат. Шоу виходить у форматі – двоє ведучих, гості в студії та гості у прямому ефірі. При цьому онлайн до дискусії можуть приєднуватися понад 30 спікерів одночасно.

 Фото: скріншот

Тема першого випуску шоу – офіційний старт кампанії на місцеві вибори 2020. Гості та ведучі у студії обговорили скасування голосування на частині території України у Луганські та Донецькій областях. Чим мотивовані такі рішення влади? Чому у регіонах, де успішно пройшли президентські вибори, не проходитимуть місцеві? Як самі мешканці Донбасу ставляться до цього?

 Фото: скріншот
 Фото: скріншот

Другим блоком у темі виборів стала епідеміологічна ситуація та її можливий вплив на голосування.

«Світ змінився і не тільки. І сьогодні в цій студії будуть ще 32 українця, яких ви можете побачити на цьому екрані. Це одномоментне паралельне включення. Такого, ще не було в історії українського телебачення. Це реально нові технологічні можливості», – розповідає Роман Бочкала.

 Роман Бочкала Фото: скріншот

Дивіться повну версію ток-шоу:

https://youtu.be/tIaf2tyIU74

Другие новости