ПоддержатьУкраїнська

35 з 64: "ЄС", "Батьківщина" та "ОПЗЖ" отримали більшість у новообраній облраді Кіровоградщини

StopCor
StopCor

StopCor

35 з 64: 'ЄС', 'Батьківщина' та 'ОПЗЖ' отримали більшість у новообраній облраді Кіровоградщини

Голосуй – не голосуй, все одно отримаєш корумпованих посадовців? На Кіровоградщині представники конкурентних політичних сил таємно об’єднались, аби розподілити владні крісла. Записи розмови злили в мережу напередодні місцевих виборів і вони спричинили гучний скандал. Більше про це – у матеріалі Кирила Вольного.

https://www.youtube.com/watch?v=eUmUGAwBFYo&t=939s

"Виборець іде голосувати з думкою щось змінити, а в результаті хтось у ресторані домовився про щось, і вже думка виборця не важлива… Люди своєю явкою показали ставлення до цього. Я думаю, треба депутатам, Президенту прийняти такі закони, що, коли справжність плівок буде доведено, ці люди довічно не змогли б мати жодної політичної кар'єри в подальшому", – коментує цю історію президент ФК "Інгулець" Олександр Поворознюк, якого фігуранти домовлялись спільно "мочити".

Олександр Поворознюк Фото: СтопКор

А тим часом ЦВК вже оприлюднила результати місцевих виборів. Цікаво, хто пройшов до Кіровоградської обласної ради?

З’ясувалось, що "Батьківщина", "ОПЗЖ" та "Європейська солідарність" на трьох набрали 35 депутатських мандатів з 64. А це – впевнена більшість. Маючи таку кількість голосів, можна повністю контролювати всі посади в області та бюджет. А на сесіях обласної ради більшістю ухвалювати усі потрібні рішення.

Ймовірні учасники розмови Ілюстрація: СтопКор

Тим цікавіше буде спостерігати за подальшим розвитком подій, адже про плани ймовірного конгломерату тепер відомо. Імена, прізвища, посади та "гешефти" – майже про все встигли домовитись того вечора в ресторані голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, його заступник Юрій Гугленко, депутат облради Вадим Волканов та новообраний мер Олександрії Сергій Кузьменко.

Тому обов'язково підпишіться на наш ютуб-канал, аби не пропустити найцікавіше!

Другие новости