ПоддержатьУкраїнська

Американський мільярдер Даліо заявив, що біткоїн краще, ніж облігації 

StopCor
StopCor

StopCor

Американський мільярдер Даліо заявив, що біткоїн краще, ніж облігації 

Американський мільярдер і засновник компанії Bridgewater Associates Рей Даліо вважає, що криптовалюта біткоїн краще, ніж державні або корпоративні облігації. За його словами, набагато краще зберігати свої гроші в криптовалюті, передає НВ.

 Фото: Reuters

«Особисто я вважаю за краще біткоіни, а не облігації», - заявив під час недавнього інтерв'ю Рей Даліо, чий статок торік оцінювали в $18 млрд.

За його словами, біткоін - набагато кращий інструмент для фінансових заощаджень, ніж державні або корпоративні облігації. Даліо вважає, що чим більше заощаджень людей буде в криптовалюті - тим менше влади над капіталом простих людей буде у уряду.

Попри це, мільярдер припустив, що «найбільший ризик для біткоін - це його успіх», оскільки «недавнє зростання популярності і продуктивності криптоактивів могло спровокувати широкомасштабне урядове придушення сектора».

Однією з головних проблем Даліо також назвав можливість уряду контролювати біткоіни і цифрові валюти.

Раніше засновник інвестиційної компанії Bridgewater Associates заявив, що він теж зберігає свої активи в криптовалюті. Даліо вже передбачав заборону біткоіна в США і згадував, як американська влада намагалася заборонити громадянам володіти і торгувати золотом в 1930-х, вважаючи, що це становить загрозу для казначейських облігацій.

Як повідомляв “СтопКор” раніше, силовики Лукашенко опублікували «зізнання» Софії Сапеги. 

Другие новости