ПоддержатьУкраїнська

Азаров назвав Турчинова "параноїдальним маніяком"

StopCor
StopCor

StopCor

Азаров назвав Турчинова 'параноїдальним маніяком'

Микола Азаров, прокоментував слова Олександра Турчинова про "розстріл" людей, дії яких підсилюють обороноздатність РФ. За словами екс-прем'єра України, це послання секретаря РНБО він розішле лідерам ЄС.

Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі.

Сьогодні, 14 листопада, колишній український прем'єр часів Януковича Микола Азаров назвав секретаря РНБО Олександра Турчинова "типовим параноїдальним маніяком". А все за слова останнього про намір "розстрілювати людей, якщо буде хоч один натяк на співпрацю, яке підсилює обороноздатність Росії".

"Подивіться на цю фізіономію. Типовий параноїдальний маніяк... Не факт, не судовий розгляд і навіть не вирок суду, а саме "натяк", тобто якась "непряма вказівка на щось. І ось ці мерзоти з такою психологією здійснили державний переворот, захопили владу і знущаються з  України. І саме цих покидьків підтримує Америка – країна "великої демократії", ЄС – зі своїми демократичними цінностями", – зауважив Азаров.

Він також попередив, що напише лідерам ЄС лист, у якому зверне увагу на хід думок Турчинова, який встиг обійняти чимало важливих посад в країні. Екс-прем'єр також заявив, що саме Турчинов винен у виникненні конфлікту на сході України та втраті півострова Крим.

"Чим він запам'ятався українському народові? Тим, що розв'язав кривавий конфлікт в Донбасі. Продав Крим. Тим, що весь час розпалює ненависть до Росії. Тим, що зрадив всіх, кому "лизав" чоботи, в тому числі своїх благодійників – Лазаренко, Кучму, Тимошенко", – підсумував Азаров.

Нагадаємо, декілька днів назад Олександр Турчинов пожартував про те, що єдиним варіантом покарання людей, які співпрацюють з РФ є арешт та розстріл.

Другие новости