ПоддержатьУкраїнська

Береза показав мізерну кількість депутатів на робочих місцях у Верховній Раді

StopCor
StopCor

StopCor

Береза показав мізерну кількість депутатів на робочих місцях у Верховній Раді

У п'ятницю, 10 лютого, більшість народних депутатів України вкотре вирішили прогуляти сесійне засідання. Так, нардеп Борислав Береза показав, що в залі Верховної Ради знаходиться менше ніж 50 слуг народу.

Новину повідомляє "Преса України".

"Хочу вам показати, що зараз діється у Верховній Раді. Сьогодні п'ятниця і як завжди на робочих місцях немає великої кількості депутатів. Але ми розуміємо, що всі вони зареєстровані. Вони зареєструвались, поспілкувались між собою та пішли геть. Запам'ятайте тих, хто ходить на роботу і тих, хто прогулює й кнопкодавить. І на наступних виборах зробіть правильний вибір", – сказав у відеозверненні Береза.

За його словами, останнє сьогоднішнє голосування показало всього лише 83 голоси. На момент зняття відео народних обранців було ще менше в залі.

Обуренню користувачів Мережі немає меж. Люди коментують відео Берези доволі жорстко. Як приклад, наводимо кілька висловлювань щодо українських депутатів-прогульників.

"Геть таку владу", "За що гинули хлопці на Майдані. Будьте ви прокляті", "Який жах! Як їм не соромно", "Ганьба", – пишуть в Мережі.

Нагадаємо, депутати Верховної Ради не змогли внести до порядку денного проект постанови про звернення до парламентів іноземних держав та міжнародних організацій щодо засудження ескалації російської агресії проти України.

Другие новости