ПоддержатьУкраїнська

Бочкала: Цього року ми лише збільшили потужність нашої організації

StopCor
StopCor

StopCor

Бочкала: Цього року ми лише збільшили потужність нашої організації

За 2020 рік ГО “Стоп корупції” отримала статус всеукраїнської. У цьому році було відкрито 20 регіональних відокремлених підрозділів організації. Про це заявив координатор організації Роман Бочкала 10 грудня під час всеукраїнського антикорупційного форуму.

 Фото: СтопКор

“2020 рік видався дуже складним і, на жаль, дуже багато і громадських організацій, і бізнес-структур, і різних професійних спілок перейшли у знижений режим активності. Я радий, що нас це не торкнулось. Цього року ми лише збільшили нашу потужність. У 2020 році ми відкрили 20 осередків. Ми вже стали з вами не ГО, а ВГО – всеукраїнською організацією”, – виступив зі вступним словом він.

Бочкала наголосив на органічності пройденого шляху та набутті нового статусу.

“5 років тому, коли ми реєструвались, мені в Мін’юсті пропонували зробити одразу ВГО. Я відмовився, адже це має бути органічний шлях, який ми пройшли. Якщо брати організації антикорупційного спрямування, то таку величезну всеукраїнську мережу я навіть не знаю, з ким можна порівняти. Сьогодні приїхали не всі. Наприклад, Марганецький осередок не зміг приїхати через свої нові обов'язки – в.о. мера міста”, – додав координатор.

 Фото: СтопКор

Нагадаємо, у Києві стартував всеукраїнський антикорупційний форум, присвячений міжнародному Дню боротьби з корупцією.

Другие новости