ПоддержатьУкраїнська

Затримано громадянина, який за 21 тис грн намагався налагодити канал контрабанди автозапчастин

StopCor
StopCor

StopCor

Затримано громадянина, який за 21 тис грн намагався налагодити канал контрабанди автозапчастин

За процесуального керівництва військової прокуратури Сумського гарнізону Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону затримано громадянина за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, громадянин планував налагодити канал контрабанди автомобільних запчастин та продуктів харчування через державний кордон України. Для цього він намагався надати одному з керівників підрозділу Сумського прикордонного загону Державної прикордонної служби України 21 тис грн. Під час передачі другої частини неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США його затримали правоохоронці.

Заходи з викриття здійснювалися прокурорами військової прокуратури спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Полтава, співробітниками відділу внутрішньої та власної безпеки по Сумському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Схід» ДПС України та головного оперативно-розшукового відділу Сумського прикордонного загону ДПС Україн.

На даний час проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, за результатами яких буде вирішено питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.За матеріалами Cпеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Другие новости