ПоддержатьУкраїнська

“Чекаємо на контроль дій державних реєстраторів та розслідування антирейдерських справ”, – підприємці відправили меседж Зеленському

StopCor
StopCor

StopCor

“Чекаємо на контроль дій державних реєстраторів та розслідування антирейдерських справ”, – підприємці відправили меседж Зеленському

Шляхи протидії «чорним реєстраторам» у справі незаконного заволодіння чужим майном: щоб зупинити цю потужну хвилю організованого рейдерства, громадська організація «Стоп корупції» зібрала за круглим столом постраждалих бізнесменів, представників силових відомств, профільних чиновників, експертів і громадських діячів. Докладніше про підсумки заходу – у сюжеті Наталії Дігтяр.

https://www.youtube.com/watch?v=EIOV4ijWxZs

У фіналі дискусії представники бізнесу, які ведуть боротьбу з рейдерськими нападами, підписали колективне звернення до президента Володимира Зеленського з проханням вжити заходів для контролю державних реєстраторів та зобов’язати правоохоронців розслідувати вже вчинені злочини.

«Не треба сидіти пасивно, треба боротися жорстко за своє, якщо насправді це твоє, ось така моя порада», – наголосив постраждалий від рейдерства керівник СП «Щорсівський гранітний кар’єр» Євген Кривинюк.

 В кінці заходу активісти склали звернення до президента Зеленського Фото: СтопКор

Помічник-консультант народного депутата України Ольга Нагнибіда запропонувала підприємцям у складних ситуаціях звертатись до парламентарів.

«Наразі я вам можу надати інформацію, щоб ви зверталися також до нас, тому що депутати мають право писати депутатські звернення, запити, а також впливати на ту ситуацію, яка склалася з вашими підприємствами», – зазначила пані Ольга.

Термін для відповіді на звернення учасники визначили у три місяці. А от як відреагує на заклик нова влада – дивіться вже у наступних випусках «СтопКору».

Другие новости