ПоддержатьУкраїнська

Чоловік, схожий на радника міністра Криклія Віктор Довгань, вживав білий порошок – відео

StopCor
StopCor

StopCor

Чоловік, схожий на радника міністра Криклія Віктор Довгань, вживав білий порошок – відео

У мережі з’явились кадри, на яких чоловік, схожий на радника міністра інфраструктури Владислава Криклія Віктор Довгань, вживає наркотики у компанії з «однодумцями».

 Фото: скріншот

На відео ймовірний Віктор Довгань спочатку розкладає, а потім вдихає через ніс білий порошок, схожий на кокаїн або метамфетамін.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу «Klymenko Time».

https://youtu.be/tLrbJE2B8ls

«Ми довго вивчали відео, порівнювали обличчя та голоси, інтонації. Такі люди не мають бути причетними до управління державою», – зазначає автор каналу.

Дещо раніше співмешканка вже колишнього директора з економіки та фінансів «Укрзалізниці» Андрія Рязанцева розповіла про його пристрасть до наркотиків.

За словами жінки, саме Віктор Довгань познайомив її з Рязанцевим. Як стверджує джерело "СтопКора", спочатку в неї були стосунки з радником міністра, а вже потім з колишнім топменеджером "Укрзалізниці" Рязанцевим, якого й викрила Наталія. "СтопКор" поспілкувався з паном Довганем. Його відповідь читайте в наступних матеріалах.

Зазначимо, нещодавно сам міністр Криклій "забув" задекларувати майно своєї цивільної дружини Тетяни Декало. Після його викриття минуло вже майже три тижні, проте жодної реакції від можновладця ЗМІ так і не почули.

Другие новости