ПоддержатьУкраїнська

ДБР відкрило справу на депутатів "ОПЗЖ"

StopCor
StopCor

StopCor

ДБР відкрило справу на депутатів 'ОПЗЖ'

ДБР відкрило кримінальне провадження проти депутатів з "ОПЗЖ". Справа "про держзраду" стосується поїздки нардепів на переговори до Держдуми РФ в березні 2020 року. Справу відкрили на підставі заяви, яку в Бюро подала депутат від фракції "Голос" Соломія Бобровська.

 Фото: deswal.ru

Про це "APnews" повідомляє з посиланням лист, яке в.о. директора ДБР Олександр Соколов направив до Верховної Ради.

Лист направлено на ім'я спікера ВР Дмитра Разумкова. У ньому Бюро цікавиться у керівництва парламенту, чи посилав хто-небудь від Ради цих депутатів в Москву. Також запитують, чи уповноважені названі депутати вести подібні переговори і чи інформували вони керівництво про цю поїздку.

Також повідомляється, що справу відкрили на підставі заяви, яку в Бюро подала депутат від фракції "Голос" Соломія Бобровська. Воно стосується депутатів Віктора Медведчука, Вадима Рабіновича, Тараса Козака, Олександра Колтуновича, Рената Кузьміна і Тетяни Плачкової.

Нагадаємо, 10 березня делегація "Опозиційною платформи - За життя" провели зустріч з депутатами Держдуми Росії, на якій обговорили врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це тоді заявила пресслужба партії.

ДБР відкрило справу на депутатів ''ОПЗЖ''
ДБР відкрило справу на депутатів ''ОПЗЖ''
ДБР відкрило справу на депутатів ''ОПЗЖ''

Другие новости