ПоддержатьУкраїнська

Депутати з партії "Альтернатива для Німеччини" визнали Крим російським

StopCor
StopCor

StopCor

Депутати з партії 'Альтернатива для Німеччини' визнали Крим російським

Депутати Бундестагу з партії "Альтернатива для Німеччини" збираються до Криму, щоб взяти участь в економічному форумі. Зі слів німецьких дипломатів, кримський форум надзвичайно важливий для них, оскільки він сприяє розвитку німецько-російських відносин.

Новину передає німецьке видання DW.

Економічний форум пройде в Ялті з 19 по 21 квітня. Запрошення на подію отримав особисто член Лівої партії, депутат Бундестагу Олександр Ной. За даними іноземних ЗМІ стало відомо, що він до Криму не поїде. Але не відмовилися від запрошення інші депутати.

"Як члену комітету з економічного співробітництва та розвитку для мене надзвичайно важлива економічна кооперація як центральна складова німецько-російських відносин. Торгівля об'єднує людей і допомагає долати конфлікти", – зазначив член комітету партії Маркус Фронмайер.

До слова, у форумі планують взяти участь близько 50 політиків Німеччини та Австрії. Ба більше, Крим уже відвідували представники партії "Альтернатива для Німеччини" 8 дипломатів Німеччини, щоб обговорити взаємовигідні для обох сторін питання.

Нагадаємо, за підсумками виборів 2017 року, партія "Альтернатива для Німеччини" сформувала третю за величиною парламентську фракцію країни. Політична сила вважається як консервативна і євроскептична, і заснована 6 лютого 2013 року.

Другие новости