ПоддержатьУкраїнська

ФСБ викрала жителя Криму Одаманова

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

ФСБ викрала жителя Криму Одаманова

Співробітники Федеральної служби безпеки РФ викрали мешканця Криму Ельдара Одаманова після обшуків в його будинку у Сімферополі. Дружина написала заяву про викрадення чоловіка в поліцію.

 ФСБ Фото: Vesti

Як повідомили правозахисники, у будинку Одаманова зранку пройшов обшук. Його пов’язали із вибухом у селі Перевальне у Криму. Під час обшуків силовики з нашивками ФСБ вилучили техніку та забрали кримчанина з собою.

Наразі чоловіка немає ні у черговій частині міста, а його дружина написала заяву про викрадення в поліцію окупантів, передає "Кримська солідарність" у Facebook.

Відомо, що обшук почався о 6 ранку. Це не вперше, коли окупанти приходять у домівки кримчан рано вранці.

Співробітники ФСБ забрали у родини Одаманових мобільні телефони, а потім пред’явили ухвалу так званого суду про обшук.

Також силовики привели з собою двох понятих, які не представились.

Також, після того як Ельдар Одаманов витребував у правоохоронців показати вміст пакету із речами, які вони в нього вилучили, там не виявилось його мобільного телефону. Хоча в протоколі його зазначили. Потім стало відомо, що один із чоловіків у камуфляжі забрав його та поїхав у невідомому напрямку. Невдовзі він повернувся.

Близько 7:20 обшук завершився, а представники так званих правоохоронних органів попросили Одаманова поїхати з ними в центральне відділення поліції.

Проте, коли дружина затриманого туди зателефонувала, її чоловіка там не виявили.

Його також немає в інших так званих правоохоронних органах.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Криму окупанти почали обшуки в будинках кримських татар, які є журналістами та активістами.

Другие новости