ПоддержатьУкраїнська

Гриневецький брав участь у з'їзді сепаратистів та голосував за диктаторські закони

StopCor
StopCor

StopCor

Гриневецький брав участь у з'їзді сепаратистів та голосував за диктаторські закони

Президент України Волоимир Зеленський, який на виборах обіцяв привести нових людей, продовжує повертати старі забруднені "кадри". Так Зеленський призначив керівником адміністрації Одеської області людину, яку не можна призначати на будь-яку посаду. Про це повідомляє "Главком" з посиланням на блог Єгора Соболєва.

 Фото: ОПУ

Згідно закону "Про очищення влади", ухвалення якого ми домоглися у 2014 році, впродовж 10 років заборонено брати на державну службу, зокрема, і всіх колишніх комуністичних керівників.

Сергій Гриневецький був першим секретарем Роздільнянського райкому Компартії і за законом є люстрованим, який би папірець він не приніс. Його участь у сепаратистському з'їзді у Сєвєродонецьку у 2004 році, як і голосування за "диктаторські закони" у 2014-ому лише підтвердили, що таких не можна допускати до державної служби.

Нинішній Президент, який на виборах обіцяв привести нових людей, продовжує повертати старі забруднені "кадри". Гальмуючи розвиток цілої країни. У регіоні, що має особливе значення для незалежності України.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, заступник Єрмака заявив, що Ситник має залишити посаду голови НАБУ.

Другие новости