ПоддержатьУкраїнська

Гроші вирішують не все: брати-мільйонери Андріїви програли вибори в Ужгороді

StopCor
StopCor

StopCor

Гроші вирішують не все: брати-мільйонери Андріїви програли вибори в Ужгороді

Вони проводили масову скупку голосів у 68 окрузі на Закарпатті, платили по 500 гривень за підтримку виборців і задіювали на агітзаходах чиновників міської ради, але все одно програли вибори до Верховної Ради. Перегони на окрузі, що охоплює Ужгород, Ужгородський район та Чоп, виграв чинний народний депутат, самовисуванець Роберт Горват.

Про це свідчать дані паралельного підрахунку, оприлюдненого штабом Горвата. Подробиці повідомляють активісти ГО "Стоп корупції".

 Мільйонер Андрій Андріїв програв вибори в Ужгороді

"Горват зумів отримати на парламентських виборах 14 232 голоси виборців. Друге місце посів кандидат від партії "Слуга народу" Олександр Пекарь із результатом 13 928 голосів. І тільки на третьому місці зупинився головний скупник голосів на окрузі – рідний брат мера Ужгорода Андрій Андріїв. Його результат – 12 368 голосів", – зазначив представник ГО "Стоп корупції" Роман Литвин.

Нагадаємо, раніше ГО "Стоп корупції" оприлюднила розслідування схем скупки голосів на 68-му мажоритарному окрузі за участі голів ОСББ на користь кандидата Андрія Андріїва. Активісти змогли отримати доступ до списків виборців, котрі погодились продати свої голоси. Свої наміри люди підтвердили під час телефонних розмов. Їм платили по 500 гривень за голос.

Другие новости