ПоддержатьУкраїнська

Група нардепів закликала парламент розглянути законопроекти про імпічмент та корупцію

StopCor
StopCor

StopCor

Група нардепів закликала парламент розглянути законопроекти про імпічмент та корупцію

Група нардепів закликала парламент розглянути законопроект про імпічмент не пізніше наступного пленарного тижня. З відповідною заявою народний депутат Віктор Чумак звернувся з парламентської трибуни.

"Необхідно ухвалити проект закону про внесення змін до Конституції України (1776) в частині скасування недоторканності народних депутатів і судів, для розблокування цього конституційного процесу, проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо недоторканості народного депутата (5487), проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запобігання корупції й конфлікту інтересів в діяльності осіб, що займають публічні політичні посади, проект нового закону про референдум, поданий групою народних депутатів представників всіх фракцій", – сказав В.Чумак.

Також він зазначив, що йдеться і про проект закону "про Тимчасову слідчу комісію для усунення президента з посади в порядку імпічменту, №2278"; законопроект про Тимчасові слідчі комісії".

Нардеп закликав голову ВР Андрія Парубія поставити ці законопроекти на розгляд парламенту не пізніше наступного пленарного тижня у травні.

"В іншому випадку ми зберігаємо за собою право на акції прямої дії", – сказав він.

Другие новости