ПоддержатьУкраїнська

Кернес повертається: Добкін зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова

StopCor
StopCor

StopCor

Кернес повертається: Добкін зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова

Ексмер Харкова і колишній нардеп України VIII скликання Михайло Добкін зняв свою кандидатуру на посаду Харківського міського голови. Про це 4 жовтня він повідомив у Telegram.

 Фото: unian.ua

"Сьогодні зняв свою кандидатуру з виборів на користь [чинного мера] Геннадія Кернеса. Він одужує і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана. Бажаю перемоги на виборах йому і його блоку. Завдання любити Харків і працювати для людей ніхто не скасовував. Адже це наше місто і нам тут жити", – написав Добкін.

Інформацію про зняття Добкіним своєї кандидатури підтвердила харківському виданню "NewsRoom" голова Харківської міської територіальної виборчої комісії Ольга Мозгова.

У 2006–2010 роках Добкін був міським головою Харкова, а потім – у 2010–2014 роках – очолював Харківську облдержадміністрацію.

23 вересня 2020 року партія "Блок Кернеса – Успішний Харків" висунула Кернеса, який у німецькій клініці "Шаріте" лікується від COVID-19, на посаду міського голови. Добкін того самого дня оголосив про рішення балотуватися в Харкові, хоча в липні оприлюднив передвиборчий ролик про Київ.

Пояснюючи своє рішення, Добкін сказав, що це "страхувальний варіант для Кернеса".

Як повідомляв "СтопКор" раніше, депутатів Запоріжжя можуть притягнути до відповідальності через розкрадання бюджетних коштів.

Другие новости