ПоддержатьУкраїнська

Кива з автоматом в руках порадив політикам пересідати в «броню»

Алла Мартын
Алла Мартын

Журналист, редактор

Кива з автоматом в руках порадив політикам пересідати в «броню»

Нардеп від «ОПЗЖ» Ілля Кива заявив, що в Україні почався новий етап політичної боротьби і «це тільки початок».

Кива з автоматом в руках порадив політикам пересідати в «броню»

Народний депутат від «Опозиційної платформи за життя» назвав замах на Сергія Шефіра попередженням Президенту та його офісу, що вони все ж досяжні.

«Кримінальні угруповання сутенерів Кличка, Палатного та неофашиста Білецького перебувають під тиском влади та правоохоронної системи. Вони об'єдналися в боротьбі та протистоянні з Офісом Президента. Щоб зрозуміти, звідки летить, потрібно просто провести аналіз останніх зустрічей людей Кличка, Палатного та оточення Білецького», — написав Кива у своєму телеграм-каналі.

Опозиційний нардеп порадив політикам пересідати в «броню» та возити з собою зброю, як давно робить він.

Нагадаємо, сьогодні, 22 вересня, було скоєно замах на першого помічника Президента Сергія Шефіра. Поранений водій, у нього потрапило три кулі.

Обстріл авто Шефіра:

  • На Київщині по дорозі між с. Лісники та с. Ходосівка обстріляли автомобіль першого помічника Президента України. Невідомі стріляли з автоматичної зброї калібру 7,62 здійснили, випустили близько 10 куль.
  • Арахамія сказав, що Шефір в шоковому стані і вважає, що стріляли саме в нього і що злочинці могли не побачити, що за кермом перебуває водій, а не сам Шефір.
  • Президент України Володимир Зеленський сказав, що не знає, хто стоїть за замахом на його друга і зазначив, що «відповідь буде сильною».

Як повідомляв «СтопКор» раніше, партія «Опозиційна платформа за життя» привітала політпартію країни-агресора «Єдина Росія» з перемогою на виборах. Партія «ОПЗЖ» висловила надію, що партія Дмитра Медведєва «Єдина Росія» зміцнить міжпартійне співробітництво  сподівається на взаємовигідне економічне співробітництво між Україною та Росією, що є країною-агресором, з 2014-го веде неоголошену війну на Сході України та анексувала Кримський півострів.

Другие новости