ПоддержатьУкраїнська

Кличко через страх втратити владу порушує виборче законодавство, – правозахисник

StopCor
StopCor

StopCor

Кличко через страх втратити владу порушує виборче законодавство, – правозахисник

Пан Віталій Кличко разом із Денисом Комарницьким (його ЗМІ називають «смотрящим» за Києвом), які просунули своїх кандидатів у різні списки, бояться залишитись без посад у Києві, які вони обійняли разом зі своїми депутатами. Таку думку висловив правозахисник ГО «Стоп корупції» Олександр Омельченко під час брифінгу у форматі Open Air, що триває під КМДА.

 Фото: СтопКор

«Понад 5 років відбувався грабунок Києва. Чому досі не відкрито жодної станції метро? Що зробили ті кандидати доброго в своїх округах? Що зробили ті кандидати для своїх виборців? Майже нічого, окрім кількох велодоріжок! Ми тут, щоб було почуто нашу позицію. Ми тут, щоб підписати колективне звернення до контролювальних органів – до НАБУ та Нацполіції — стосовно даної заяви про злочин. А саме – порушення виборчого законодавства у вигляді прямого підкупу виборців, який зафіксовано на плівках від 20 числа, опублікованих Гео Леросом. Правоохоронні органи мають розглянути заяву про цю зухвалість, оскільки відбувся безпосередній злочин кандидата в мери», – наголосив він.

 Під КМДА триває акція Фото: СтопКор

Зазначимо, 22 жовтня біля столичної Київської міської ради зібралась масштабна акція протесту. До участі приєднались не лише кияни та активісти, але й соціологи, політики та науковці. Люди виступають проти підкупу виборців представниками політичної партії керманича міста Віталія Кличка.

Нагадаємо, раніше Лерос продемонстрував відео, як кандидат від УДАРу скуповує голоси виборців.

Другие новости