ПоддержатьУкраїнська

Колишній мер Сальдо порушив режим карантину, організувавши натовп під "Херсонбудом"

StopCor
StopCor

StopCor

Колишній мер Сальдо порушив режим карантину, організувавши натовп під 'Херсонбудом'

Колишньому меру закон не писаний: Володимир Сальдо не бажає визнавати рішення Верховного Суду й продовжує встромляти палиці в колеса законним власникам "Херсонбуду". З якими перешкодами зіткнулася родина Сандиків, намагаючись повернути собі своє майно? Та хто у розпал епідемії коронавірусної хвороби влаштовує відверті провокації на півдні України? Розбиралася Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=qKZ_hsIdzOI

Нагадаємо, 15 квітня цього року легітимні власники "Херсонбуду" намагалися потрапити до будівлі, що належить підприємству, але зустріли опір із боку "тітушок" та охоронців колишнього міського голови Херсона – Володимира Сальда.

Оскільки законні власники не могли потрапити до кабінетів, вони викликали поліцію.

У будівлі підприємства перебуває одіозний ексмер Сальдо Фото: СтопКор

Натомість Сальдо також заявив про рейдерське захоплення приміщення. І це попри те, що родина Сандиків має документи на підтвердження корпоративних прав на підприємство. Адже 12 березня державні реєстратори за рішенням Верховного Суду скасували усі рейдерські записи за два з половиною роки.

Однак у результаті скарги колишньої помічниці Сальда один із пунктів змін у реєстрі скасували. Йдеться про особу керівника. Та за Статутом "КПД-5 С" – підприємства, яке законно володіє майном "Херсонбуду" – головним органом управління є Загальні збори, а не керівник персонально. І це підтверджено у реєстрі.

Тим часом через хибну заяву Сальда, що суперечить рішенням ВСУ, слідчі на чолі з керівником поліції Херсонщини вивели всіх представників із приміщення та розпочали слідчі дії. А після цього молодики, які приїхали за дзвінком колишнього мера, влаштували на місці подій бійку.

Слід наголосити, що саме відверто провокативні дії пана Сальда призвели до масового скупчення людей, що порушує правила карантину та ставить під загрозу життя та здоров’я херсонців.

Другие новости