ПоддержатьУкраїнська

Кравчук підтримав зустріч Зеленського з Путіним "віч-на-віч"

StopCor
StopCor

StopCor

Кравчук підтримав зустріч Зеленського з Путіним 'віч-на-віч'

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук заявив, що майбутня зустріч президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна не потребує присутності третіх сторін. У своєму інтерв'ю на "Радіо НВ" політик підкреслив, що позиція України у відносинах із Путіним чітка, зрозуміла й закріплена міжнародною підтримкою, передає "OBOZREVATEL".

 Колаж: TVC.RU

"Зеленському не потрібна постійна нянька. Йому необхідно спиратися на вже наявну підтримку країн Євросоюзу, НАТО, всіх опонентів Росії і тих, хто підтримує Україну в її боротьбі проти російської агресії чітко й однозначно", – позначив Кравчук.

Незважаючи на те, що особиста бесіда Зеленського й Путіна поки залишається на рівні припущень, перший президент України дав щодо цього оптимістичні прогнози.

"Я переконаний, що ця розмова необхідна і вона, врешті-решт, відбудеться, тому що самому Путіну також належить де з чим визначитися в своєму політичному ставленні до України. У будь-якому разі припинити відкриту агресію та окупацію", – підсумував політик, додавши, що на цій зустрічі Україні не доведеться принижуватися й боятися.

Нагадаємо, Офіс президента визнав відповідними дві локації для зустрічі Зеленського з Путіним. Так, бесіда двох лідерів може відбутися у Відні або Ватикані. Зі свого боку, сам Путін розраховує на візит Зеленського в Москву.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, Наєв заявив, що загрози вторгнення РФ в Україну наразі немає, але небезпека існує.

Другие новости